Τηλ.::
Κίνα Εσώρουχο γυναικείων τζιν κατασκευαστής
Sufu International Trading (Nanjing) Co., Ltd.

Καλύτερη υπηρεσία, υψηλότερη ποιότητα, χαμηλότερη τιμή

Αρχική Σελίδα

Sufu International Trading (Nanjing) Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4

Sufu International Trading (Nanjing) Co., Ltd.

Η επιχείρησή μας ιδρύεται το 2006, τοποθετημένος σε ένα ιστορικό πόλη-Ναντζίνγκ, μεταξύ του ποταμού Changjiang. Οι αποστολές μας ανοίγουν και αναπτύσσουν την επιχείρηση ενδυμασιών σε σφαιρικό. Το κανάλι για να επιτύχει τέτοιο στόχο παρέχει την καλύτερη υπηρεσία σε όλους τους εκτιμημένους πελάτες. Το ετήσιο ποσό εξαγωγής φθάνει σε περίπου 40 εκατομμύριο αμερικανικά δολάρια. Στρέφει κυρίως στις αγορές όλων των τύπων ιματισμών εκείνη την πώληση και στην Κίνα και από την Κίνα καθώς επίσης και την εξαγωγή. Τα προϊόντα πωλούνται στην Αμερική και το ευρωπαϊκό επίπεδο της μόδας, των παλτών μαλλιού, του πούπουλου και επίσης της ενδυμασίας για τα παιδιά. Αντί περιορισμένος στο παραδοσιακό απλό εμπορικό σύστημα, η επιχείρηση παίρνει τους πελάτες ως κεντρική εκτίμηση της ανάπτυξης. Επιπλέον, εστιάζοντας στην απαίτηση και την προσδοκία από κάθε πελάτη, που αφιερώνει για να παρέχει την καλύτερη υπηρεσία για τους πελάτες στις πτυχές του σχεδιασμού των προϊόντων, που αναλύει την τάση της αγοράς, απόσπασμα. Επίσης, για να ικανοποιήσουν τους πελάτες από τα προϊόντα καλής ποιότητας με τη λογική τιμή και την κατάλληλα τιμημένη πληρωμή καθώς επίσης και την οργάνωση της παραγωγής και της παράδοσης στους πελάτες, που μειώνει την ενδιάμεση σύνδεση έτσι ώστε οι πελάτες εκτιμούν για τα χρήματα. Η καλύτερη ποιότητα, η καλύτερη τιμή και η ακριβής παράδοση είναι πάντα το σύνθημά μας. ελέγξτε websit

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Διεθνής εμπορική (Ναντζίνγκ) Co. Sufu, ΕΠΕ.

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ιδρύθηκε Έτος : 2

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

WESITE ΜΑΣ: WWW.VZFF.COM

Η επιχείρησή μας ιδρύεται το 2006, τοποθετημένος σε ένα ιστορικό πόλη-Ναντζίνγκ, μεταξύ του ποταμού Changjiang. Οι αποστολές μας ανοίγουν και αναπτύσσουν την επιχείρηση ενδυμασιών σε σφαιρικό.

 

υπηρεσία της εταιρίας

Ο ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΜΑΣ: WWW.VZFF.COM φτηνότερος

Η καλύτερη ποιότητα, η καλύτερη τιμή και η ακριβής παράδοση είναι πάντα το σύνθημά μας.

Ομάδα επιχείρησης

Ιστοχώρος φορεμάτων: το www.vzff.com

Οι βάσεις κατασκευής μας εντοπίζουν στη ηπειρωτική Κίνα και τη Νοτιοανατολική Ασία με τη συμπερίληψη της μπιμπίλας μας και ύφανση των εργοστασίων, έχουμε το δωμάτιο δειγμάτων μας καθώς επίσης και το QA στο Ναντζίνγκ για να παρέχουμε την πλήρη τεχνική υποστήριξη για τα εργοστάσιά μας.

Sufu International Trading (Nanjing) Co., Ltd.
Αίθουσα Α, 12/F, οικοδόμηση Α1, επιχειρησιακό πάρκο έδρας Dongshan, λεωφόρος 696 Tianyin, Ναντζίνγκ, Κίνα. 211100
Τηλ.::86-25-66690163
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Εσώρουχο γυναικείων τζιν προμηθευτής. © 2018 - 2020 ladiesjeanspant.com. All Rights Reserved.